Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
Sarcoidose - Het gaat de goede kant op
Sarcoidose - Het gaat de goede kant op
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

Wat is Sarcoidose?

Hoop aan de horizon?
De ziekte zelf

Mijn verhaal

Long time no see
Sensation onderzoek
Ondertussen
Zenuwonderzoek
Cardiologie
No surrender...
Prof. Dr. Drent
Zeg eens AAA....
Humor.....
Werk aan de winkel
Alternatieve geneeswijzen

Tsja...
De eerste dag thuis
Weer thuis
Naar huus...
Het gaat de goede kant op
Het ziekenhuis
The day(s) after
Bronchoscopie
De uitslag
De dagen daarna
De eerste longfoto
In den beginne....

Fysiek verloop

Gewicht X
Gewicht VIII
Gewicht VII
Gewicht VI
Gewicht V
Gewicht IV
Gewicht III
Gewicht II
Gewicht I

Links voor meer info


Voor wie het weten wil...
Meer info
WASOG
3- delige info serie


<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Het gaat de goede kant op


Na die ontzettende kutnacht bel ik 's morgens Nicolle op en vraag of ze wil komen. ik heb ontzettende behoefte om haar en de kinderen bij me te hebben. Ik heb ze gemist ondanks dat ze er iedere dag zijn geweest. Guillaume lijkt het allemaal wel interessant te vinden in het "sjiekehuis' zoals hij het noemt. Hij rommelt wat op mijn kamer maar mag natuurlijk nergens aankomen. Dan wordt het al een stuk minder spannend en al snel slaat de interesse om in verveling. Begrijpelijk voor hem. Kunnen we hem ook niet kwalijk nemen. En Cedrique? Ach ja, Cedrique is gewoon Cedrique, die zet je neer met een rammelaar of iets anders om mee te spelen in haar handjes en stil is ze. Wat is ze toch lief. Het bezoek fleurt me een beetje op en Nicolle zegt dat ze wil blijven slapen. Ik zeg dat dat nergens voor nodig is maar ze staat erop. De kinderen slapen bij haar ouders en voor de rest is alles geregeld.

'S middags komt de fysiotherapeute om me een aantal ademhalingstechnieken te leren om de hoestbuien op te kunnen vangen. Ik doe de oefening trouw ieder uur. 's Avonds voel ik weer een hoestbui opkomen en ik pas de techniek toe. Wat een verademing zeg! Dit hadden ze me wel eens eerder mogen vertellen. Het hoesten kost nu nog maar de helft van de energie en het slijm komt veel makkelijker naar boven. Ik kan zelfs zelf bepalen wanneer ik stop met hoesten. Nicolle is erbij en vangt me goed op. Toch wel goed dat ze is blijven slapen. Ik wist het ook wel maar was te trots om het toe te geven.

De volgende morgen voel ik me wat beter. Op de een of andere manier krijgen ze de koorts onder controle. Vrijdagmiddag om kwart over zes krijgen we goed nieuws. Dr. Gans (een andere longarts) komt langs om te vertellen dat als de koorts wegblijft ze de volgende dag (zaterdag) voorzichtig willen beginnen met het toedienen van Prednison. Het klinkt gek maar hier heb ik wel een beetje naar toe geleefd. Kunnen we eindelijk die verdomde sarcoidose gaan aanpakken.

31 Maart 2009 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog