Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
Sarcoidose - Naar huus...
Sarcoidose - Naar huus...
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

Wat is Sarcoidose?

Hoop aan de horizon?
De ziekte zelf

Mijn verhaal

Long time no see
Sensation onderzoek
Ondertussen
Zenuwonderzoek
Cardiologie
No surrender...
Prof. Dr. Drent
Zeg eens AAA....
Humor.....
Werk aan de winkel
Alternatieve geneeswijzen

Tsja...
De eerste dag thuis
Weer thuis
Naar huus...
Het gaat de goede kant op
Het ziekenhuis
The day(s) after
Bronchoscopie
De uitslag
De dagen daarna
De eerste longfoto
In den beginne....

Fysiek verloop

Gewicht X
Gewicht VIII
Gewicht VII
Gewicht VI
Gewicht V
Gewicht IV
Gewicht III
Gewicht II
Gewicht I

Links voor meer info


Voor wie het weten wil...
Meer info
WASOG
3- delige info serie


<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Naar huus...


Nou, al met al lig ik nu zo'n acht dagen in het ziekenhuis. Ik heb ondertussen wat trainingen met de fysiotherapeute gedaan, beetje fietsen op de home-trainer, beetje lopen.  Toen ik dat de eerste keer deed (afgelopen zaterdag) wel een klap in mijn gezicht gekregen zeg. Wat een gruwelijk slechte conditie heb ik zeg! Onvoorstelbaar. Ik ben echt terug gegooid. Ik had tot dan de illusie dat ik na het ontslag uit het ziekenhuis een paar daagjes thuis zou zijn en daarna weer lekker aan het werk zou kunnen. Dikke l*l drie bier. Ik kan met moeite de trap oplopen tot de derde verdieping van het ziekenhuis en dan is de pijp he-le-maal leeg. Da's effe schrikken zeg! Maar goed, niet over zeiken, gewoon opnieuw beginnen. De antibiotica heeft zijn dingetje inmiddels goed gedaan en van de infectie heb ik geen last meer. Koorts is helemaal weg en ik voel me ook niet meer zo beroerd. Ik wil eigenlijk wel naar huis. Heb het wel gehad hier op dat hok. En dan allemaal dat oud vel (met alle respect) om heen dat de hele dag maar wat loopt te zeiken en te mokken, wordt je nou niet echt gemotiveerd of blij van. Nog effe volhouden.
Zojuist is Dr. Maessen geweest. Hij verteld me dat ik naar huis mag morgenochtend nadat ik bij de oogarts ben geweest. Schijnt dat de sarcoidose ook nog wel eens op de ogen wil slaan dus die laten we effe controlen. Tussendoor ook nog bezoek gehad van ene Dr. Neven. Als je het hebt over een eikel eerste klas is deze man je schoolvoorbeeld. Wat een lul zeg! Komt de kamer binnen, zegt ' luister meneer Penders, dit zijn de voorschriften van Dr. de Vries, zo gaan we het doen, niet meer en niet minder. En alles wat u over uw ziekte wilt weten kunt u terug vinden op internet'.
Terugvinden op internet godverdomme?! Ik schijn volgens deze overbetaalde uit de hand gelopen apotheker dus mijn eigen research te moeten doen. Gauw vergeten die gast.
De heren Maessen en De Vries zijn echter van een heel ander kaliber. Zij nemen de tijd en rust om je zaken uit te leggen en je vragen te beantwoorden. Ik mag dus naar huis. Thuis ga ik verder met het slikken van antibiotica in tabletvorm tot en met  April. Dit om zeker te weten dat de infectei volledig onder controle is. Daarnaast ga ik in tabletvorm 40 mg. Prednison slikken per dag om de Sarcoidose hopelijk af tremmen of te stagneren, misschien is er zelfs na een tijdje verbetering zichtbaar in mijn longen. Daar kunnen ze nu nog niks over zeggen. Even afwachten dus.
Tevens ga ik onder begeleiding sporten om mijn conditie weer zsm terug te krijgen en krijg ik op voorschrift voedingssupplementen om weer een paar kilo bij te komen.
De komende tijd wordt spannend. Ik zal er alles aan doen om dit nooit meer mee te hoeven maken. Morgen eindelijk naar huis. Ik denk dat mijn eerste diner een bak frieten wordt.....

31 Maart 2009 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam Tamara @ 11:18 01-Apr-2009
Ik was nog niet klaar..dus ga gewoon vrolijk in een volgend bericht verder. Geniet van je thuiskomst, van je vrouwtje en de kids.. je eigen bank, je eigen bed en al die andere eigen vertrouwde dingen. Ik kom gauw een keertje bij je langs!

Groetjes,
Tamara

Naam Tamara @ 11:16 01-Apr-2009
Hey Michel,

Wat een ontroerend, maar daardoor ook mooi verhaal is het geworden en wat heerlijk dat je eindelijk naar huis kunt! Wat zijn jullie door een hel gegaan. Ik hoop dat jullie thuis allemaal weer een beetje tot rust komen en dat de frietjes je gaan smaken!

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog