Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
Sarcoidose - No surrender...
Sarcoidose - No surrender...
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

Wat is Sarcoidose?

Hoop aan de horizon?
De ziekte zelf

Mijn verhaal

Long time no see
Sensation onderzoek
Ondertussen
Zenuwonderzoek
Cardiologie
No surrender...
Prof. Dr. Drent
Zeg eens AAA....
Humor.....
Werk aan de winkel
Alternatieve geneeswijzen

Tsja...
De eerste dag thuis
Weer thuis
Naar huus...
Het gaat de goede kant op
Het ziekenhuis
The day(s) after
Bronchoscopie
De uitslag
De dagen daarna
De eerste longfoto
In den beginne....

Fysiek verloop

Gewicht X
Gewicht VIII
Gewicht VII
Gewicht VI
Gewicht V
Gewicht IV
Gewicht III
Gewicht II
Gewicht I

Links voor meer info


Voor wie het weten wil...
Meer info
WASOG
3- delige info serie


<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

No surrender...


Vandaag een gesprek gehad met de bedrijfsarts. Niet dat ze het bij mijn baas niet vertrouwen, maar als je langer dan vier weken aaneengesloten ziek bent gebeurt dat blijkbaar automatisch. Daar kon ik het hele relaas nog een keer vanaf het begin herhalen (wat ik zo langzamerhand ook zat begin te worden).

Na het laatste gesprek met Dr. Drent ben ik vanaf vandaag eigenlijk op eigen houtje weer voor halve dagen begonnen met werken. Dr. Drent heeft me dit afgeraden. Mijn idee was om vijf halve dagen te gaan werken en vanuit daar langzaam weer verder te bouwen. Dat was dus niet het idee van de bedrijfarts. Ik mag van de beste man maximaal drie halve dagen per week beginnen met werken. Vervolgens maakt hij me nog duidelijk dat ik zeker niet hoef te verwachten dat ik vr 1 Juli volledig inzetbaar ben en ik er kortweg op mag rekenen dat ik tegen die tijd hoogstwaarschijnlijk geen baan meer heb. Zou ook wel apart zijn als een werkgever een werknemer een contractverlenging aanbiedt terwijl die werknemer niet voor 100% inzetbaar is, en je ook nog niet weet of en wanneer dat wel weer zo is.

Dat gaat dus niet gebeuren als het aan mij ligt. Ik kan niet anders dan me houden aan de voorschriften van de bedrijfsarts (en volgens mij ben je dat ook verplicht) en op die manier op een verantwoorde wijze terug te komen in het arbeidsproces. Ik ben hieraarn begonnen in een moeilijke tijd, gelet op de crisis e.d. We wisten dat het een risico was om op dat moment van baan te wisselen maar als dit niet was gebeurt was ik hier geslaagd. Zonder meer.

Ik ben echter nog steeds van plan om te slagen als ik daartoe de kans krijg. En kansen moet je zelf creren. Daar gaan we woensdag dus maar eens over praten....

Overigens ging mijn eerste (halve) werkdag wel redelijk. Veel verder dan wat puinruimen van de afgelopen zes weken ben ik niet gekomen, maar toch. Voel me verder goed, wel wat korter van adem dan normaal.

 

 


27 April 2009 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog