Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
Sarcoidose - Gewicht VII
Sarcoidose - Gewicht VII
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

Wat is Sarcoidose?

Hoop aan de horizon?
De ziekte zelf

Mijn verhaal

Long time no see
Sensation onderzoek
Ondertussen
Zenuwonderzoek
Cardiologie
No surrender...
Prof. Dr. Drent
Zeg eens AAA....
Humor.....
Werk aan de winkel
Alternatieve geneeswijzen

Tsja...
De eerste dag thuis
Weer thuis
Naar huus...
Het gaat de goede kant op
Het ziekenhuis
The day(s) after
Bronchoscopie
De uitslag
De dagen daarna
De eerste longfoto
In den beginne....

Fysiek verloop

Gewicht X
Gewicht VIII
Gewicht VII
Gewicht VI
Gewicht V
Gewicht IV
Gewicht III
Gewicht II
Gewicht I

Links voor meer info


Voor wie het weten wil...
Meer info
WASOG
3- delige info serie


<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Gewicht VII


Meetpunt VII:

Datum: 03 Mei 2009, voeding normaal plus 2 maal per dag een flesje Nutridrink en 4 maal per dag  5 scheppen Fantomalt. Gewicht 76,9 kg.

Gewichtstoename: 2,9 kilo op zeven dagen tijd. Begrijp jij het nog? Ik in ieder geval niet meer. Vorige keer slechts een halve kilo bijgekomen en nu op dezelfde periode bijna drie kilo. Ik zou natuurlijke de nauwkeurigheid van de weegschaal de schuld kunnen geven maar dit verschil is wel erg groot, en dat terwijl ik consequent (op één keer na) op hetzelfde moment in de week heb gemeten. Hoe dan ook, ik zit nu in ieder geval weer op het gewicht dat ik ongeveer een jaar geleden had. Dit moeten we dus vast zien te houden. Ik heb alleen nog steeds een vrij grote eetlust. At ik vroeger met pijn en moeite voor het werk een boterham en een kop koffie, nu eet ik gemiddeld twee dubbele boterhammen, een grote kop thee, gekookt ei (waar ik om één of andere reden verslaafd aan ben geraakt) en daarna een kom yoghurt met muesli. En dan heb ik rond een uur of twaalf weer honger.

Deze week heb ik mijn eerste 'volle' werkweek erop zitten. Zoals gezegd mocht ik van de bedrijfsarts maar drie halve dagen per dag werken en dat is knap kl*te. Je krijgt net niet genoeg mee van wat er allemaal gebeurt op zo'n week en om iemand op een halve dag een auto te verkopen is ook verdomde lastig kan ik je vertellen. Hoewel het deze week wel gelukt is om er één te verkopen maar die scharen we maar onder het kopje 'toevalstreffers'. Voor wat betreft de vermoeidheid valt het wel mee. Ik merk aan het einde van de dag wel dat ik gewerkt heb maar het is nou niet heel dramatisch. Nu zijn het natuurlijk ook maar halve dagen en ik weet nog niet hoe dat uitpakt met hele dagen.

Voor de rest begint alles zo langzamerhand in een soort van onbewuste routine te vallen. Gevoelsmatig lijkt het alsof Nicolle veel meer is gaan werken, maar dat komt gewoonweg omdat ik nu thuis ben als zij aan het werk is. Ik merk dat ik me wat meer bezig begin te houden met alledaagse zaken als (bijvoorbeeld) boodschappen doen en de verzorging van de kinderen. En dat bevalt me ook wel. Ik geniet met volle teugen van Guillaume en zijn streken en ik neem lekker de tijd voor het ontbijt met Cedrique.

Adieje...


03 Mei 2009 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog