Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
Sarcoidose - Gewicht IX
Sarcoidose - Gewicht IX
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

Wat is Sarcoidose?

Hoop aan de horizon?
De ziekte zelf

Mijn verhaal

Long time no see
Sensation onderzoek
Ondertussen
Zenuwonderzoek
Cardiologie
No surrender...
Prof. Dr. Drent
Zeg eens AAA....
Humor.....
Werk aan de winkel
Alternatieve geneeswijzen

Tsja...
De eerste dag thuis
Weer thuis
Naar huus...
Het gaat de goede kant op
Het ziekenhuis
The day(s) after
Bronchoscopie
De uitslag
De dagen daarna
De eerste longfoto
In den beginne....

Fysiek verloop

Gewicht X
Gewicht VIII
Gewicht VII
Gewicht VI
Gewicht V
Gewicht IV
Gewicht III
Gewicht II
Gewicht I

Links voor meer info


Voor wie het weten wil...
Meer info
WASOG
3- delige info serie


<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Gewicht IX


Meetpunt IX:

Datum: 20 Mei 2009, voeding normaal plus 2 maal per dag een flesje Nutridrink en 4 maal per dag  5 scheppen Fantomalt. Gewicht 78,6 kg.

Gewichtstoename: 1,7 kilo op tien dagen tijd. Gisteren een telefoontje van de diëtiste gehad. Of ik tevreden was met mijn gewicht. Nu is het zo dat ik volgens mijn BMI (daar is 'ie weer...) aan de ondergrens van gezond gewicht zit. In principe niets mis mee. Maar ik wil wel graag wat reserves hebben dus we gaan maar voor zo ongeveer 85 kilootjes. Ik mag de voedingssupplementen voorlopig blijven gebruiken en over een paar weken belt ze weer terug.

Tevens deze week nog gebeld met Dr. de Vries (de behandelend longarts van het ziekenhuis Sittard. Ik had zelf gebeld omdat ik in toenemende mate last begin te krijgen van kramp in mijn spieren. Vooral mijn handen, kuiten en voeten willen niet meer zo meerwerken. De laatste tijd krijg ik zelfs kramp in mijn hals (bij mijn strottehoofd) als ik moet gapen. En als je Sarcoïdose hebt ben je nogal vaak moe dus dan trek je de meest vreemde gezichten. Ook nu stond ik weer versteld van de doortastendheid van Dr. de Vries. Ik kon direct na mijn telefoontje langskomen om bloed te prikken en een aantal waardes te meten. De uitslagen zou hij me de volgende dag (dat was gisteren) doorbellen en dat deed hij dan ook. Bloedwaarden zijn allemaal normaal dus het moet ergens anders vandaan komen. Zou dus kunnen dat de Sarcoïdose ook in de spieren begint te komen. Even afwachten nog.

Verder ben ik nog onder behandeling van Dr. Gondrie (gyneacoloog) ivm het slikken van de MTX. Deze heeft de zaak uit handen gegeven aan een erts van het ZKH Maastricht . Die moet ik dan weer bellen om een afspraak te maken. Er zijn nog meer dingen gebeurt deze week maar ik zit in beetje krap in de tijd dus dat komt later wel.

 

Muchos gracias...


20 Mei 2009 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog