Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
Sarcoidose - Ondertussen
Sarcoidose - Ondertussen
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

Wat is Sarcoidose?

Hoop aan de horizon?
De ziekte zelf

Mijn verhaal

Long time no see
Sensation onderzoek
Ondertussen
Zenuwonderzoek
Cardiologie
No surrender...
Prof. Dr. Drent
Zeg eens AAA....
Humor.....
Werk aan de winkel
Alternatieve geneeswijzen

Tsja...
De eerste dag thuis
Weer thuis
Naar huus...
Het gaat de goede kant op
Het ziekenhuis
The day(s) after
Bronchoscopie
De uitslag
De dagen daarna
De eerste longfoto
In den beginne....

Fysiek verloop

Gewicht X
Gewicht VIII
Gewicht VII
Gewicht VI
Gewicht V
Gewicht IV
Gewicht III
Gewicht II
Gewicht I

Links voor meer info


Voor wie het weten wil...
Meer info
WASOG
3- delige info serie


<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Ondertussen


Allright. Daar zijn we weer. Na een afwezigheid van een dag of tien-twaalf (?) moet ik maar weer eens wat van me laten horen. Er is veel gebeurt in de tussentijd. Niet alleen voor wat betreft mezelf maar ook een hoop ingrijpende zaken voor de mensen rondom mij heen. Dat bespaar ik jullie. Bovendien is het niet aan mij om het hier daarover te hebben.

Dus, egoïstisch als ik ben, kom ik maar weer terug op de Sarcoïdose. Er zijn nog een raffel onderzoekjes geweest. Ik heb onder andere 24 uur met een zgn. Holter kastje op mijn lijf gelopen. Daaraan vast zitten een stuk of wat sensoren en die plakken ze op je bovenlijf. Het ding neemt 24 uur je hartslag op en dat moet je de volgende dag dan weer afgeven in het ziekenhuis. Waarom dat tegenwoordig nog niet draadloos kan is mij een raadsel. Overdag heb je er niet zo'n last van maar 's nachts is het niet echt een feestje.

Uiteraard ook nog steeds (!) bezig met de gyneacoloog. Driewerf hoera voor de Nederlandse zorg want we weten ondertussen zes hele weken dat ik met MTX moet gaan beginnen maar omdat het blijkbaar nogal lastig is om enige relevante informatie te vinden over het effect daarvan op je lichaam ben ik er nog steeds niet mee kunnen beginnen. Zoals het er nu uitziet wordt dat volgende week dinsdag. Ik moet het één maal per week innemen en de dag erna moet ik een tablet foliumzuur innemen. Verder is de dosis Prednison teruggezet naar 20 Mg. Merk ik niks van.

In de categorie 'Heb je nog meer goed nieuws' kan ik jullie melden dat ik per 30 Juni van deze maand officieel werkloos ben. Kut crisis. Geen contractverlenging voor deze jongen. Lag volgens mijn baas niet aan mij maar meer aan het feit dat er sinds een aantal maanden geen schroef meer wordt verkocht en dan heb je dus vette pech met je tijdelijke dienstverband. Non d'ju! Vrees echter niet waarde lezer. Wij komen er wel....

Untill we meet again.


05 Juni 2009 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog